ON A PLATE
BRUNCH

Brunch till mors dags-helgen, 30-31 maj. Mixa från vår meny. Välj två små och en lite större, en liten och en lite större, två små, två stora...allt beror på hur hungrig du är. 

 

GUBBRÖRA 95 kr

Ansjovis och ägg som serveras på rågbröd, toppat med gräslök och dill. 

SALLAD NICOISE halv 115 kr hel 195 kr

Lätthalstrad tonfisk på sallad tillsammans med oliver, gröna bönor, tomat, kokt ägg och sardeller.

EGGS ROYALE halv 105 kr hel 155 kr

Smörstekt levain med pocherade ägg, nyslagen hollandaise och kallrökt lax. Toppat med krasse och gräslök.

CAESARSALLAD 175 kr

Klassisk caesarsallad med stekt kyckling, parmesan och bacon.

CAESARSALLAD RÄKOR 195 kr

Caesarsallad med handskalade räkor.

 

PIZZA BIANCO 90 kr

Pizza bianco med creme fraiche gräddas med getost och toppas med honung, ruccola och hasselnötter.

 

STEAK SANDWICH 170 kr

Smörstekt levain med ryggbiff, dijoncreme, riven pepparrot, äggula och picklad rödlök.

SIDES

Pommes 35:-

Grönsallad 35:-

PÅ VÅR
PLATE
SMÅTT & SÖTT
EFTER

FATTIGA RIDDARE 85 kr

Brioche doppad i pannkakssmet, stekt i smör och vänd i kanel och socker. Serveras med en kula vaniljglass och dulce de leche.

 

DUBBEL 65 kr

Dubbelt så gott! Chokladboll och vaniljglass.

STRANDTUGGA 30 kr/st

En jätteliten brownie.

 

 

 

 

BLOODY MARY 145 kr

Tomatjuice, vodka, tabasco och selleri.

En klassiker till brunch.

VIRGIN MARY 90 kr

 

BELLINI 90 kr

Frisk persikosmak med bubbel.

MIMOSA 90 kr

Bubbel och apelsinjuice

Skapad i Paris under 1920-talet

JUICE 35 kr

Apelsin, Passion/Mango, Morot/Ingefära.

GLAS
I VÅRA

©2020 Strandtugg

BOKA

BORD