ON A PLATE
BRUNCH

Serveras helgen den 17-18 april. Mixa från vår meny. Välj två små och en lite större, en liten och en lite större, två små, två stora...allt beror på hur hungrig du är. 

 

BRUNCHTALLRIK - Får gärna förbokas

Bacon och äggröra, prinskorv, örtbakade champinjoner, stekt potatis, 

kallrökt lax, tomatsallad, skagen, Brie de Meaux och marmelad samt en surdegsbulle

EGGS ROYALE

Smörstekt levain med pocherade ägg, nyslagen hollandaise, kallrökt lax, krasse och gräslök

MOULES FRITES

Blåmusslor, vin, grädde, färska örter och pommes frites

CLUBSANDWICH

Smörstekt surdegsbröd med kycklingbröst, currycreme, bacon, sallad, tomat samt ett stekt ägg

RÅBIFF

Råbiff av oxfilé med tryffelcreme, västerbottenskrisp, hyvlad svamp, 

äggula och rödbetsskott 

 

PIZZA

Pizza bianco med creme fraiche, getost, honung, ruccola, rödlök och hasselnötter

SIDES

Pommes

Grönsallad

PÅ VÅR
PLATE
SMÅTT & SÖTT
EFTER

FATTIGA RIDDARE

Stekt brioche doppad i pannkakssmet. Vänd i kanel & socker. Serveras med vaniljglass och dulce de leche.

 

KANELBULLECROISSANT

 

 

BLOODY MARY

Tomatjuice, vodka, tabasco och selleri.

En klassiker till brunch.

VIRGIN MARY

 

BELLINI

Frisk persikosmak med bubbel.

MIMOSA

Bubbel och apelsinjuice

Skapad i Paris under 1920-talet

SHAKES

Jordgubb, choklad eller caramel

GLAS
I VÅRA