ON A PLATE
BRUNCH
Brunch till farsdags-helgen, 7-8 november. Mixa från vår meny. Välj två små och en lite större, en liten och en lite större, två små, två stora...allt beror på hur hungrig du är.
CAESAR RÄKOR 120 kr
Romansallad, klassisk dressing, parmesan, krutonger och handskalade räkor
EGGS ROYALE 140 kr
Smörstekt levain med pocherade ägg, nyslagen hollandaise, kallrökt lax, krasse & gräslök
MOULES FRITES 115 kr
Blåmusslor, vin, grädde, färska örter, pommes frites
VARMRÖKT LAX 125 kr
Kall löjromsås, potatissallad, syltade rotfrukter, spenat
CLUBSANDWICH 120 kr
Smörstekt surdegsbröd med kycklingbröst, currycreme, bacon, sallad, tomat & stekt ägg
”OXFILÉMACKA” 145 kr
Smörstekt surdegsbröd med skivad oxfilé, sallad, avocado och tomatcreme
SIDES
Pommes 35 kr
Grönsallad 35 kr
PÅ VÅR
PLATE
SMÅTT & SÖTT
EFTER
FATTIGA RIDDARE 85 kr
Stekt brioche doppad i pannkakssmet. Vänd i kanel & socker. Serveras med vaniljglass och dulce de leche.
”KANELBULLECROISSANT” 35 kr
STRANDTUGGA 25 kr
Minibrownie
BLOODY MARY 145 kr
Tomatjuice, vodka, tabasco och selleri.
En klassiker till brunch.
VIRGIN MARY 90 kr
BELLINI 90 kr
Frisk persikosmak med bubbel.
MIMOSA 90 kr
Bubbel och apelsinjuice
Skapad i Paris under 1920-talet
SHAKES 50 kr
Jordgubb, choklad eller caramel