top of page

FÖR FÖRETAGET

VAD KAN VI GÖRA FÖR ER?

TEAMBUILDING

FÖR MINNESVÄRDA STUNDER

När ni stiger in genom våra dörrar börjar vi alltid med bubbel och tilltugg för att sätta tonen för en oförglömlig kväll. Ni tävlar sedan i olika aktiviteter. Avslutar gör vi med en exklusiv trerätters middag med anpassad vinmeny till. Och inte minst - prisutdelning! Luta er tillbaka och låt oss ge er en kväll fylld av skratt och samarbeten som skapar minnen!

 

KOCKARNAS KAMP - Om ni vill så kan ni välja ”Kockarnas kamp”! Då tävlar ni också i matrelaterade grenar. Det kan t ex vara att gissa svampar, få biffen att väga rätt eller se vem som vispar en maräng snabbast av alla!

IMG_5221.heic
Fest på Strandtugg med saxofon

KICK OFF ELLER SOMMARFEST

OCH ALLT ANNAT VÄRT ATT FIRA

Oavsett om det är genom teambuilding-aktiviteter, inspirerande tal eller roliga lekar, strävar vi alltid efter att göra varje företagsevenemang minnesvärt och meningsfullt. 

Så oavsett om det är för att fira små prestationer, skapa starka teamrelationer eller sätta tonen för ett framgångsrikt år framöver, är vi här för att säkerställa att inget företagsevenemang är för litet för att vara betydelsefullt och minnesvärt för ert fantastiska team.

KONFERERA

PÅ OSLAGBART LÄGE

Lägg din nästa konferens hos oss. Utöver vårt helt oslagbara läge på stranden så får du båda våra våningar helt för dig själv. Vi kan lösa frukost, fika, lunch, middag - you name it. Vi har TV, blädderblock och whiteboard.

Priset är från 795 kr / pers med 10 pers minimun. Varför inte stanna på middag på kvällen från 495 kr/pers? 

Priser är ex moms.

 

Kontakta oss så hjälper vi dig! 

C1D6B393-3190-4E7A-9EEC-15F76B2FC41F_1_105_c.jpeg
bottom of page